» Portfolio
Madeleine Gesar
Välkommen. Jag kan hjälpa er att förnya era lokaler. Mig kan ni nå på 0768 568498 eller mail@madeleinegesar.se

Jag hjälpte Sonja Lanz och Annika Nyten’ med att inreda deras nya salong på Svartbäcksgatan i Uppsala. I lokalen hade det varit konstgalleri innan och jag ville behålla  den själen. Vi skapade hårkonst på tavlor som Sonja och Annika gjorde hårstylingen till, och jag och fotograf Lisbeth Spröndly gjorde bilderna.  Hos Identety lät jag graffitikonstnären Gustav Engström

Details

Ett uppdrag av svenska kyrkan att skapa ett bord med julmaterial som ska plåtas och skickas ut till kyrkorna i Sverige som en inspiration och förlaga hur de ska dekorera och exponera sitt material.

Details

Jag inredde en lokal i Eriksberg åt Uppsalahem där en arkitekttävling skulle äga rum – Det Nya Eriksberg. Uppdraget var att skapa olika sittplatser och funktioner i Uppsala hem anda.

Details

Julskyltning, Regeringsgatan, Stockholm 2013. Ett vinterlandskap med uppstoppade djur och vinterkänsla skapades som kuliss till de olika butikernas skyltning. Vi har tillverkat träden som är 3 x 3 meter och som ljussattes och ändrade färg var tionde sekund.

Details

Olika rum i Bobutiken där Uppsala hems nyproduktioner visas. Bobutiken är inredda i olika rum och miljöer och visar de olika val hyresgästerna kan välja. Miljön ska andas värme och hemkänsla. Väggen har jag tapetserat med olika tapeter från de kollektioner som hyresgästerna kan välja i från. Inredningen är blandad med nytt och gammalt. Secondhand möbler, som jag

Details

Restaurang Uniqo behövde hjälp med att förgylla deras uteservering. Max och jag designade och byggde blomvagnar på hjul i glada färger samt platsbyggd soffa: Detta tillsammans med en massa växter höjde sommarkänslan.

Details

Länsförsäkringar på Stationsgatan , Uppsala, önskade inredning i sina företagsfärger men ville även ha både hem- och loungekänsla.

Details

Restaurangen Forno Romano behövde hjälp att värma upp sin restaurang:) Jag tillförde tyger, växter, klädda möbler, mattor och dekoration till restaurangen. Samt ordnade med en specialbyggd soffa längs väggen för att maximera antalet sittplatser. Restaurang Forno Romano, Svavagallerian, Uppsala.

Details

Inredning till salongen Identity. Salongen flyttade in i ett gammalt tavelgalleri, så jag ville behålla lokalens själ. Vintagemöbler blandades med nytt, mjuk mot hårt. Gulligt blommigt mot råa tegelväggar och plåt. Fotograf Lisbeth Spörndly  fotograferade,  tjejerna på salongen gjorde vackra hår och jag stod för idé, miljö och rekvisita. Så skapade vi en fotovägg av detta. Dessutom skapades

Details

Relations kontor inreddes och färgsättning, möbler, tavlor och tyg ordnades fram tillsammans med en specialbyggd soffa designad av mig och Max Gesar.

Details
2015 Madeleine Gesar Up